miercuri, 21 noiembrie 2012

Cafenea cu aminitiri

Aseara am fost intr-un bar numit The Box pentru a vedea o piesa de teatru. Teatrul in sine a fost ok, au fost cateva aspecte care nu isi aveau locul, gen muzica data prea tare dupa incheierea spectacolului sa. Barul are un decor destul de placut, mai ales biblioteca aceea pe un perete pur si simplu imi umple sufetul cu amintiri.
Totul ma facea sa ma gandesc la Cafenescu, locul unde te simteai ca acasa, si care si acum regret ca a fost inchis. Cand vedeam in pahar sucul de mere, imi aduceam aminte de cidrul de mere care se gasea doar acolo si care iti incalzea tot corpul in zilele innorate si infrigurate
De asemenea biblioteca imi trezea amitirea cartilor care se gaseau acolo si puteau fi citite, dar in special de serile de discutii pe diferite teme, serile cand se recitau poezii si multe alte evenimente care strangea toti prietenii, sau mai bine zis toata familia in Cafenescu.
Daca ma intreaba cineva cum sa organizeze o cafenea, sigur as sugera ca totul sa fie exact dupa aspectul si asemanarea Cafenescu, loc unde sa se adune o mana de prieteni care te invita oricand in casa lor.

PS. Pacat ca totul s-a incheiat datorita diverselor situatii nefaste....


Niciun comentariu: